Post by brunorevamis on Feb 16, 2022 19:55:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kirurg Simulator Igre Doktora ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kirurg Simulator Igre Doktora IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code povećanje tokena ▞▞▞
▞▞▞ Kirurg Simulator Igre Doktora 2022 version ▞▞▞
Ova igra je stvarno dobra, ali postaje dosadna kada za sve uputi igrača. Također, oprema koja se koristi tijekom operacije je mala. Nadogradite ga molim.
Vrlo osnovno. Bilo bi sjajno kada bi vam igra omogućila da zabrljate.
Dobro
Igra ima manje razina i vrlo laka za završiti nije baš zanimljiva
Jako loša grafika i igra je jako loša i cijela igra je loša
Nevjerojatna kirurška igra. Igrao sam mnogo igara, ali ne nalazim mnogo odjela za kirurgiju. Ovdje sam otključala odjel za njegu očiju i peta. Zaista sam impresioniran.
Vrlo smiješni i nevjerojatni glasovi pacijenata. melodija u igri nije dobra, ali cjelokupno iskustvo ove igre doktora je dobro. Vizuali se mogu poboljšati
Igra je dobra ali!! To je kao da se prema vama ponašaju kao prema medicinskoj sestri!!!!!!! dodaj mi iglu i mrzim to👎👎👎🙍 molim te promijeni to👋👍✌
Možda je to samo moj uređaj, ne znam, ali ova igra ne prikazuje alate i samo pomiče stvari. Također je malo previše specifičan, stavio sam retraktor na pladanj i stalno se vraćao na mjesto gdje je bio sve dok ga nisam stavio točno tamo gdje su htjeli da ga postavite.
To je stvarno najgora igra koju sam ikad igrao toliko reklama samo 5 razina nemoj je ni preuzimati izvini dajem 1 zvjezdicu ako bi bilo moguće dati 0 zvjezdica dao bih je
Prelako je, a vi oduzimate zabavu time što nam ne dopuštate sve rezanje i druge stvari. Postaje stvarno dosadno, i iskreno i razočarano, kad bih vam mogao dati početak, učinio bih.
Lijepo je, ali svaka razina ima reklame zbog čega me to nervira
Ova igra je u neredu ne izgleda kao na slici i razine su iste kada promijenim lik Razine su dosadne što god radili ne preuzimajte ovu igru ovo je samo gubitak memorije
Smiješno, ali nema puno tehnike, potrebno je odabrati taj označeni predmet i staviti ga gdje strelica kaže.
Prva stvar od svega je da prikazuje puno oglasa, 2. od svega me odjavljuje i zadnja će me vratiti na razinu 2
хирург симулатор игре доктора Игре улога ikqf
Uživao sam u igri, ali treća razina ne želi raditi hvala
Igra zapinje na razini 3. Ne možete prijeći na sljedeću razinu ako ne završite prethodnu razinu. Čak sam platio da se oglasi uklone. Dvaput sam poslao e-poštu tvrtki da popravi, ali bez odgovora.
Ova igra je gubitak naših internetskih podataka u igrici nema bolje grafike i nema bolje animacije😡😡😡
Igra bi vas mogla naučiti malo više znanja kako biste educirali igrače, ali za sada je zabavna
Jako lijepa igrica...posebno za one koje zanima kirurški aspekt medicine..dao sam 4 zvjezdice jer mislim da će biti puno bolje ako se prilože i nazivi opreme koja se koristi u operaciji
Igra je zanimljiva, ali previše djetinjasta, molim ako možete promijeniti sučelje
Igra je dobra. Ali previše oglasa i to je neugodno svaki put kada prijeđete razinu kada se oglasi pojavljuju
Ova aplikacija je lijepa da možete naučiti o liječnicima, ali mislim da bi trebali biti više tretmana pacijenata. Ova igra je isti tretman za različite pacijente, ali dobra za djecu.
Igra izrezivanja papira. Izvrsno za djecu od 2 godine koja se mogu lako zabaviti
Ovo je vrlo laka i jednostavna aplikacija.offline igre💙💙
Gubljenje vremena. Najgora igra. Potpuno je automatiziran. Samo morate odabrati opcije i pun je reklama. U svake 2 minute bit će reklama u trajanju od 30 sekundi i to ne možete preskočiti. Gubljenje vremena.
Previše oglasa. Toliko ih je i dolaze na vas odasvud. Možda se čak i više vremena provodi u oglasima nego u igranju. Vaš odgovor nema smisla. Postoji toliko mnogo oglasa i dolaze na vas tako brzo da su kontraproduktivni. Uništava svaki tok igre i umanjuje svaku kreativnost koju imate u igri. I onda reći potrošiti 5 dolara za uklanjanje reklama? Koje moguće troškove imate da 5 dolara zamjenjuje sve te dodatke. Ne možete ni vidjeti vrijedi li uopće novaca jer ima reklame.
Igrica mi je onako super ali eto 💯
Ova aplikacija je stvarno grozna, nemojte je instalirati...
Ovo je najbolja i stvarno dobra igra za hitne slučajeve bolničkog liječnika. Stvarno mi se sviđaju njegove najbolje značajke i stvarno to cijenim. Samo preporučujem da instalirate...
Dobra je igra, ali je zapela na jednoj razini i ne mogu proći drugu razinu.
Grafika nije strašna ali ti uvijek govori što da radiš, bit će zabavnije da ima početnika i onda možeš sam raditi operacije
Ovo je gubljenje vremena s kojim se Baby's može igrati
Ono što ja kažem Allllllll issssss wellllllllll u ovoj igri sve je dobro, ali razlog zbog kojeg sam dao samo jednu zvjezdicu je taj što ima toliko oglasa u igri kad god prođete nivo odjednom se pojavljuju oglasi ..... ne znam o čemu drugi ljudi misle ovu igru ali moj problem su reklame.....
WAYYYYY na mnoge oglase
Ova igra nije lijepa, ne mogu ni dodirnuti igrati
To je jedna od najbolje ocijenjenih igara u play storeu. Sviđa mi se jako. Kada igrate ovu igru osjećate se da sam stvarno doktor. Vrlo zanimljiva igra ikad.
Mouse Simulator : rat rodent animal life Simulation fch
Kirurg Simulator Igre Doktora Igranje uloga dxk
Previše oglasa! Loše je
zašto isti proces na svih pet razina? vrlo odvratno. molimo nemojte preuzimati ovu igru jer ćete u suprotnom samo nepotrebno izgubiti svoje podatke.
Malo reklama, ali igra je dobra
Ova će igra biti fantastičnija i nevjerojatna ako dodate još soba kao što su čekaonica, kafić, mala knjižnica itd. 👍
Surgeon Simulator Doctor Games Role Playing ezd
Potrebno je više operacija na pacijentima i također više pacijenata kako bi igra mogla potrajati malo dulje
Igra je dobra, ali na kraju pacijent stalno bulji u vas što je gubljenje vremena.
Doktor igra je stvarno vrlo impresivna i informativna igra. Bez sumnje je to izvrstan posao koji su napravili programeri. Dobra grafika i različite kontrole. Predobro je.
Ova igra je vrlo bkwas ova igra nije bitna stvar je vrlo laka i jednostavna bez aplikacije je vrlo oprezna s lijepim pozdravima David poslao s windows maila i jednostavna jer su ove usluge i proizvodi dostupni Maje I