Post by brunorevamis on Feb 16, 2022 20:11:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cafe Panic: Cooking game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cafe Panic: Cooking game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ απατεώνες γεννήτρια χρήματα ▞▞▞
▞▞▞ Cafe Panic: Cooking game 2022 version ▞▞▞
Το παιχνίδι είναι αργό και άδικο, όταν πηγαίνω γρήγορα σταματάει και είναι ενοχλητικό.. Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά μερικά από αυτά δεν είναι ευχάριστο
η καλύτερη εφαρμογή μαγειρικής μέχρι στιγμής, και έχω δοκιμάσει πολλές. χωρίς κρυφά πρόσθετα, αρκετά δύσκολο για να το κάνει πρόκληση, αλλά εφικτό. πολλά επίπεδα για να το κάνουν ενδιαφέρον και ευχάριστο. επιλογές για να αγοράσετε πολύτιμους λίθους και άλλα πράγματα, αλλά δεν σας παραγκωνίζει όπως άλλα παιχνίδια. το λατρεύω
Δεν κινείται αρκετά γρήγορα για να φτάσει στον πελάτη
Θέλω να ξεκινήσω από την αρχή αλλά δεν ξέρω πώς. Μου αρέσει να παίζω άλλους παίκτες, αλλά δεν είσαι γενναιόδωρος με το διαμάντι και τα καλαμπόκια.
Το λατρεύω και πάντα ήθελα να έχω μια καφετέρια, αλλά είμαι πολύ μικρός αυτό βοήθησε τα λάτρεις μου, το λατρεύω ♪♪
Δεν είναι ενδιαφέρον bcs αυτό το παιχνίδι πολύ αργό.
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι! Είναι ένα καλό παιχνίδι που δεν είναι αδρανές παιχνίδι και συνήθως το κατεβάζω ξανά αν αρχίσω να βαριέμαι τα άλλα παιχνίδια μου για κινητά. Σίγουρα παραμένει στη βιβλιοθήκη μου στο Google Play.
Έχω δώσει ένα αστέρι επειδή είναι πολύ ενοχλητικό παιχνίδι, επειδή για το wi fi
πολύ καλό και διασκεδαστικό!! Αλλά δεν μπορώ να κατεβάσω τις άλλες καφετέριες 😔😔
Cafe Panic: Cooking game સિમ્યુલેશન fnhx
Ωραίο παιχνίδι, αλλά χρειάζεται ενέργεια όταν παίζεις.☹
Βελτιώστε τα γραφικά του παιχνιδιού
είναι πολύ δύσκολο για μένα να βρω ένα παιχνίδι που μου αρέσει και μου αρέσει πολύ αυτό! Λατρεύω το πώς πρέπει να χτυπάς τα πράγματα για να τα κάνεις να λειτουργούν όπως ο δρομολογητής wifi tgr για πόντους επιβράβευσης!!
Του έδωσα 3 αστέρια από τότε που είχα πρόβλημα στη σκηνή, εξυπηρετώ όλο τον πελάτη, αλλά δεν κατάφερα να πάρω 3 αστέρια, χρησιμοποιώ όλους τους πόρους μου σε εκείνο το στάδιο, αλλά δεν κατάφερα να το τελειοποιήσω όταν εξυπηρετώ τέλεια όλους τους πελάτες, φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα με το παιχνίδι, αν μπορούσατε να το διορθώσετε, μπορεί να μπορέσω να το παίξω ξανά, αλλά προς το παρόν το απεγκαθιστώ γιατί με εκνευρίζει και έχω την επιθυμία να καταστρέψω το τηλέφωνό μου αν συνεχίσω να παίζω.
Δίνω τέσσερα αστέρια γιατί παίρνει πάρα πολλή ζωή...και όσο περισσότερο φτάσετε σε υψηλότερο επίπεδο τόσο περισσότερη ζωή χρειάζεται, παρακαλώ διορθώστε..
Cafe Panic: Cooking game உருவகப்படுத்துதல் qxh
ΤΑ ΣΠΑΕΙ! !!!!!!!
Λατρεύω εντελώς το παιχνίδι. Έχω διαγράψει την πρόοδό μου και τελείωσα ολόκληρο το παιχνίδι δύο φορές. Παίζω για τρίτη φορά. Πολύ ενθουσιασμένος με το νέο γερμανικό καφέ. Προσθέστε στη συνέχεια το ινδικό καφέ 🇮🇳. Πολλή αγάπη από την Ινδία ❤️❤️
ωραίο παιχνίδι όμορφο δεν έχω φτάσει καν στο επίπεδο 10 πριν θες να αρχίσω να πληρώνω για αναβαθμίσεις τι παιχνίδι
Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι. Θα ήθελα να σας προτείνω παιδιά. Είναι αρκετά δύσκολο γιατί υπάρχουν πολλές παραγγελίες. Απλά πρέπει να είσαι γρήγορος. Μόλις το κατέβασα, εθίστηκα, LOL. Λατρεύω αυτό το παιχνίδι. Ελπίζω ότι θα το λατρέψετε όπως εγώ. Σας ευχαριστώ. (LOL, είμαι σαν WTH που μιλάω; ΧΑΧΑΧΑ).
料理大亨養成記 模擬 auhf
Προσπάθησα να μου αρέσει αυτό το παιχνίδι. Αλλά τα μικροσκοπικά γραφικά και ο αργός ρυθμός μαγειρέματος κάνουν τα μάτια και τον εγκέφαλο να αισθάνονται εξαντλημένοι. Εγκατάλειψη.
Δεν έχει πίστες μόνο 7 κτίρια
αυτό το παιχνίδι είναι εθιστικό. αλλά srsly; χρειαζόμαστε τη ζωή για το επόμενο επίπεδο;
Μισώ που παίρνετε 10 καλαμπόκια και χρειάζονται περίπου 2 λεπτά για να παίξει ξανά 1 καλαμπόκι και οι ανταμοιβές δίνουν τόσο λίγα νομίσματα και διαμάντια. Απεγκατάσταση. Μην σπαταλάς τον χρόνο σου.
Οπότε μόλις απεγκαταστάθηκα και κατέβασα ξανά για να δω αν υπάρχουν ενημερώσεις και πρέπει να ξεκινήσω από την αρχή; Αυτό είναι αποθαρρυντικό. Τελείωσα. Ήταν διασκεδαστικό όσο κράτησε.
μέχρι στιγμής καλοοοοο
αγαπούν το παιχνίδι. Κέρδισα κάθε ταμπλό σε όλα τα εστιατόρια, αλλά φαίνεται ότι χρειάζεται πάντα για να διατεθούν νέα εστιατόρια για να συνεχίσουν να παίζουν.
Κατέβασα αυτήν την εφαρμογή και δεν ξέρω γιατί είμαι τόσο κουρασμένος
αυτό ήταν ένα καλό εθιστικό παιχνίδι μέχρι που αγόρασα ένα αρχικό πακέτο 90 πολύτιμων λίθων και δεν προστέθηκε ποτέ στο υπόλοιπό μου. αφαιρέθηκε από την πιστωτική μου κάρτα, έστειλα email, αλλά μέχρι σήμερα, 24 Ιανουαρίου, καμία απάντηση. Αυτό αγοράστηκε στις 20 Ιανουαρίου. οπότε απεγκατέστησε το παιχνίδι
Cafe Panic: Cooking game Simulatsioonmängud mei
είναι ένα πολύ εκνευριστικό και βαρετό παιχνίδι
Τόση πλάκα. Μακάρι να μπορούσα να ξεκινήσω από την αρχή.
Πέντε στα πέντε κύριε!! Αυτό είναι το μόνο παιχνίδι μαγειρικής με το οποίο είμαι ερωτευμένος. Γιατί?? Είναι πολύ εύκολο να παίξεις. Τα γραφικά είναι τόσο υψηλά, φίλε. Κατέβασα αυτό το παιχνίδι το 2017; Νομίζω? Τελείωσα όλα τα στάδια. Συνεχίζω να παίζω όταν δεν έχω τίποτα να κάνω. Σχεδόν να το απεγκαταστήσω, αλλά ευτυχώς το επισκέφτηκα και είδα το εστιατόριο silhoute έτοιμο να ανοίξει. Και πίσω στο μυαλό μου «ουάου αυτό είναι καταπληκτικό». Νόμιζα ότι θα ήταν μόνο μία φορά, αλλά μετά από ένα μήνα, ένα άλλο εστιατόριο βγήκε ξανά n ξανά…
περιμένω το cafe 11 εδώ και 1 μήνα
Σε αντίθεση με τα άλλα παιχνίδια, αυτό το παιχνίδι χρειάζεται δεξιότητες, εξάσκηση, όχι χρήματα.. πολύ διασκεδαστικό και εθιστικό παιχνίδι!!
Απολαμβάνω πραγματικά αυτό το παιχνίδι
Αυτά ήταν τα υπέροχα παιχνίδια που έχω δει ποτέ στη ζωή μου, το παιχνίδι είναι καλό όταν βαριέσαι, ώστε να μπορείς να το παίξεις οποιαδήποτε στιγμή και όπου κι αν
Αυτό θα έπαιρνε 5 αστέρια από εμένα, ωστόσο, μόλις τελείωσα και τα τέσσερα εστιατόρια, έχω ακόμα δύο τετράγωνα ανοιχτά, όπως μπορώ να τα αγοράσω για να ανοίξω νέα εστιατόρια, αλλά δεν μπορώ, έτσι τελείωσε το παιχνίδι ή όχι;!
Το βλέπω αυτό και αυτό το παιχνίδι είναι καλό. αλλά ήταν αγχωτικό στο Διαδίκτυο γιατί είναι χαλασμένο κάθε λεπτό
Διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά δεν αποθηκεύει την πρόοδό σας, ακόμη και όταν είστε συνδεδεμένοι στο Facebook.